Private Dining Locatie Den Haag

Exclusief dineren Den Haag

Het Toussainthuis biedt een hoogwaardige locatie gelegen naast de tuinen van het Paleis Noordeinde. Wij helpen u graag bij de organisatie van een bijeenkomst en u bent van harte welkom voor een rondleiding op deze prachtige locatie.

Eigen chef voor uw Private dining Locatie Den Haag

In aansluiting op uw bijeenkomst heeft u de mogelijkheid om in een besloten gezelschap te genieten van een hoogwaardig diner. Onze chef bereidt de verschillende gangen ter plaatse en geeft daarbij graag uitleg over de gebruikte ingrediƫnten. Uiteraard houden wij rekening met uw dieetwensen of andere verzoeken.

Menu

Afhankelijk van de door u gekozen opstelling tijdens de bijeenkomst, kan in diezelfde opstelling het diner plaatsvinden. Hierbij kunt u kiezen tussen een buffet of een volledig verzorgd drie of vier gangen diner naar keuze. Indien gewenst, dan kunt u samen met de chef een menu samenstellen op basis van uw wensen.

Faciliteiten

Tijdens het diner heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van de vergaderfaciliteiten die het Toussainthuis biedt. Zo kunt u een film vertonen, een presentatie geven of er kan er muziek worden afgespeeld. Zodoende is het mogelijk om het diner te combineren met een zakelijk onderdeel van uw bijeenkomst.

Passie

Indien gewenst, dan vertelt onze chef vooraf aan de diverse gangen graag iets meer over de gerechten, waar de ingrediƫnten vandaan komen of op welke wijze het gerecht is bereid. Tevens is het mogelijk om een korte introductie te krijgen over de bijzondere geschiedenis en de recente renovatie van deze unieke locatie.

Interesse in private dining? Neem contact op voor meer informatie.