Heidag Den Haag

De Haagse vergaderlocatie voor inspiratie sinds 1877

Het Toussainthuis is een perfectie locatie voor een Heidag Den Haag en biedt een hoogwaardige locatie gelegen naast de tuinen van het Paleis Noordeinde. Wij helpen u graag bij de organisatie van een bijeenkomst en u bent van harte welkom voor een rondleiding op deze prachtige locatie.

Een bijzondere Heidag Den Haag

Het Toussainthuis biedt sinds kort de mogelijkheid om op deze historische locatie bijeenkomsten te organiseren. De bijzondere indeling van de locatie biedt diverse mogelijkheden en is een uitstekende omgeving om inspiratie op te doen voor gezelschappen.

Locatie

Het Toussainthuis ligt op een unieke locatie, met een uitzicht over de West Singelsgracht en de tuinen van Paleis Noordeinde. Het huis ligt op loopafstand van het historische hart van de Haagse binnenstad, de Ministeries, internationale organisaties.

Exclusiviteit

De verhuur is exclusief, dit betekent dat de faciliteiten uitsluitend tot uw beschikking staan. Zodoende kunnen wij privacy en rust waarborgen en een hoogwaardige bijeenkomst garanderen. De historische toonzaal kan multifunctioneel en naar uw wensen worden ingedeeld.

Diensten

Ons team helpt u graag bij de organisatie van uw bijeenkomst en indien nodig dan brengen wij u in contact met een van onze partners. Tijdens de bijeenkomst is er ten allen tijden een collega van ons team beschikbaar voor eventuele assistentie.

Interesse in onze vergaderlocatie? Neem contact op voor meer informatie.

Op zoek naar een locatie voor een Heidag Den Haag?

Als u op zoek bent naar een professionele en sfeervolle vergaderlocatie in Den Haag, dan moet u absoluut het Toussainthuis overwegen. Het Toussainthuis is namelijk dé ideale vergaderlocatie in Den Haag. Met moderne faciliteiten en een historische ambiance biedt het Toussainthuis de perfecte setting voor uw vergaderingen, presentaties of trainingen.

Het vinden van de juiste vergaderlocatie in Den Haag kan een uitdaging zijn, maar het Toussainthuis biedt alles wat u nodig heeft voor een succesvolle bijeenkomst. Met uitstekende faciliteiten zoals audiovisuele apparatuur en draadloos internet, evenals catering op maat, zal uw vergadering gegarandeerd soepel verlopen.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met het Toussainthuis om uw volgende vergadering te plannen op de meest geschikte vergaderlocatie in Den Haag. U zult versteld staan van de unieke sfeer en uitstekende service die deze locatie te bieden heeft. Kies voor het Toussainthuis en maak van uw volgende vergadering een succesvolle en gedenkwaardige ervaring!