Contact

Voor boekingen of informatie neem contact op met het Toussainthuis.

Toussaintkade 21-a
2513 CJ Den Haag

Bereikbaarheid

Lopen

Vanaf Den Haag Centraal is het circa 20 minuten lopen naar het Toussainthuis.

Fiets

Vanaf Den Haag Centraal is het 8 minuten fietsen. Fietsen kunnen voor de deur in de fietsenstalling worden geplaatst.

Auto

Aan de kade voor de deur, kunt u uw auto parkeren, maar slechts voor 2 uur. Wij adviseren u om bij Q-Park Torengarage te parkeren. Voor informatie over tarieven, kunt u de website van Q-park raadplegen:

https://www.q-park.nl/nl-nl/parkeren/den-haag/torengarage/

Openbaar vervoer

Vanaf Den Haag Centraal kunt u tram 17 richting Statenkwartier (vanaf perron E, tramhalte Centraal Station Beneden) nemen, deze rijdt +/- elke 10 minuten. Stap vervolgens uit bij tramhalte Torenstraat. Vanaf deze halte is het 1 minuut lopen naar het Toussainthuis.

Toegankelijkheid

De plenaire zaal van het Toussainthuis is op straatniveau en via een gang bereikbaar voor rolstoelgebruikers. Echter, zijn onze toiletten niet rolstoeltoegankelijk; deze bevinden zich op een aantal treden hoger dan de plenaire zaal.

Parkeren

Op loopafstand van het Toussainthuis bevinden zich een aantal parkeergarages.

Het Toussainthuis in Den Haag. Ons historische pand is de ideale locatie voor al jouw zakelijke bijeenkomsten, of je nu op zoek bent naar een vergaderlocatie, conferentie locatie, trainingslocatie of private dining locatie.

Onze sfeervolle zalen zijn uitgerust met moderne faciliteiten en onze professionele medewerkers zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Bovendien zijn wij centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer of met de auto. 

Neem contact op met het Toussainthuis en maak van jouw bijeenkomst een succes. Onze locatie is geschikt als vergaderlocatie Den Haag, conferentie locatie Den Haag, zakelijke trainingslocatie Den Haag en private dining locatie Den Haag.