Faciliteiten

De Haagse locatie voor inspiratie sinds 1877

Het Toussainthuis biedt een hoogwaardige locatie gelegen naast de tuinen van het Paleis Noordeinde. Wij helpen u graag bij de organisatie van een bijeenkomst en u bent van harte welkom voor een rondleiding op deze prachtige locatie.

Exclusief beschikbaar


De locatie wordt exclusief verhuurd, dit betekent dat alle faciliteiten uitsluitend tot uw beschikking staan. Zodoende kunnen wij een rustige omgeving verzekeren en uw privacy volledig waarborgen.


Break-out ruimtes


Wilt u in kleine groepjes uiteengaan? Er zijn in totaal zes break out ruimtes, verspreid over de plenaire zaal, het voorhuis, de zithoek bij de open haard, de keuken en het podium.


Vergaderfaciliteiten


Uiteraard kunt u ook gebruik maken van het WiFi netwerk, de printer, diverse flip-over’s, het projectiescherm met beamer en de stroomvoorziening voor alle gasten.


Daglicht verduisteren


In alle ruimtes zijn jaloezieën aanwezig waarmee u de daglichttoetreding kan regelen. De ruimtes kunnen indien gewenst volledig verduisterd worden tijdens presentaties, video-vertoningen of fotoshoots.


Videoscherm & geluid


Het videoscherm is vier meter breed en is verbonden aan een Dolby Surround Systeem. Video of powerpoint presentaties worden door de goede akoestiek en het scherm als indrukwekkend ervaren.


Opstellingen en capaciteiten


Wij helpen u graag bij indeling voor uw bijeenkomst. Hieronder treft u de plattegronden met de daarbij behorende capaciteiten. Mocht u een andere opstelling wensen, dan is dit ook mogelijk.


Open haard


In het voorhuis bevindt zich de open haard waarvan de gasten kunnen genieten bij ontvangst, tijdens de lunch, diverse pauzes of borrel.


Ondersteuning


Tijdens de bijeenkomst is een personeelslid aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden of ondersteuning te bieden waar mogelijk.


Arrangementen


Geheel naar uw wens kunnen wij een ontbijt, lunch of diner arrangementen aanbieden. Lees op onze arrangementen pagina meer over de mogelijkheden.


Opstellingen en capaciteiten

Zie hieronder de plattegronden met voorbeelden van alle opstellingen met de capaciteiten

Opstelling Gemiddeld Maximaal
U-opstelling 25 35
Carre 30 40
Square 28 32
Boardroom 24 32
School 24 24
Cabaret 30 40
Diner 40 80
Banquet 30 40
Theater 40 95
Receptie 75 150

Het Toussainthuis in Den Haag. Ons historische pand is de ideale locatie voor al jouw zakelijke bijeenkomsten, of je nu op zoek bent naar een vergaderlocatie, conferentie locatie, trainingslocatie of private dining locatie.

Onze sfeervolle zalen zijn uitgerust met moderne faciliteiten en onze professionele medewerkers zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Bovendien zijn wij centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer of met de auto. 

Neem contact op met het Toussainthuis en maak van jouw bijeenkomst een succes. Onze locatie is geschikt als vergaderlocatie Den Haag, conferentie locatie Den Haag, zakelijke trainingslocatie Den Haag en private dining locatie Den Haag.