Faciliteiten

De Haagse locatie voor inspiratie sinds 1877

Het Toussainthuis biedt een hoogwaardige locatie gelegen naast de tuinen van het Paleis Noordeinde. Wij helpen u graag bij de organisatie van een bijeenkomst en u bent van harte welkom voor een rondleiding op deze prachtige locatie.

Exclusief beschikbaar


De locatie wordt exclusief verhuurd, dit betekent dat alle faciliteiten uitsluitend tot uw beschikking staan. Zodoende kunnen wij een rustige omgeving verzekeren en uw privacy volledig waarborgen.


Break-out ruimtes


Wilt u in kleine groepjes uiteengaan? Er zijn in totaal zes break out ruimtes, verspreid over de plenaire zaal, het voorhuis, de zithoek bij de open haard, de keuken en het podium.


Vergaderfaciliteiten


Uiteraard kunt u ook gebruik maken van het WiFi netwerk, de printer, diverse flip-over’s, het projectiescherm met beamer en de stroomvoorziening voor alle gasten.


Daglicht verduisteren


In alle ruimtes zijn jaloezieën aanwezig waarmee u de daglichttoetreding kan regelen. De ruimtes kunnen indien gewenst volledig verduisterd worden tijdens presentaties, video-vertoningen of fotoshoots.


Videoscherm & geluid


Het videoscherm is vier meter breed en is verbonden aan een Dolby Surround Systeem. Video of powerpoint presentaties worden door de goede akoestiek en het scherm als indrukwekkend ervaren.


Opstellingen en capaciteiten


Wij helpen u graag bij indeling voor uw bijeenkomst. Hieronder treft u de plattegronden met de daarbij behorende capaciteiten. Mocht u een andere opstelling wensen, dan is dit ook mogelijk.


Open haard


In het voorhuis bevindt zich de open haard waarvan de gasten kunnen genieten bij ontvangst, tijdens de lunch, diverse pauzes of borrel.


Ondersteuning


Tijdens de bijeenkomst is een personeelslid aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden of ondersteuning te bieden waar mogelijk.


Arrangementen


Geheel naar uw wens kunnen wij een ontbijt, lunch of diner arrangementen aanbieden. Lees op onze arrangementen pagina meer over de mogelijkheden.


Opstellingen en capaciteiten

Zie hieronder de plattegronden met voorbeelden van alle opstellingen met de capaciteiten

OpstellingGemiddeldMaximaal
U-opstelling2535
Carre3040
Square2832
Boardroom2432
School2424
Cabaret3040
Diner3575
Banquet3040
Theater4095
Receptie50100