Wilt u een online evenement organiseren?

De online evenementen locatie in Den Haag

Het Toussainthuis biedt een hoogwaardige locatie voor online evenementen, voor webinars, podcast of video opnames. In samenwerking met onze partners helpen wij u graag bij de organisatie van een hybride evenement. U bent van harte welkom voor een rondleiding.

Locatie online evenementen Den Haag

Het Toussainthuis biedt sinds kort de mogelijkheid op deze historische locatie een online evenement te laten plaatsvinden. De bijzondere indeling van de locatie biedt diverse mogelijkheden en is een uitstekende omgeving een representatieve studio voor webinars of video opnames. Lees hier meer over de rijke geschiedenis van de locatie.

Bijzondere locatie Toussainthuis

Het Toussainthuis ligt op een unieke locatie, met een uitzicht over de West Singelsgracht en de tuinen van Paleis Noordeinde. Het huis ligt op loopafstand van het historische hart van de Haagse binnenstad. Het bruidspaar kan gefotografeerd worden in de tuinen van het Paleis Noordeinde of op het strand. Lees hier meer over de omgeving.

Corona proof

Op onze locatie hebben wij een reeks van maatregelen genomen om – conform de RIVM-richtlijnen – bijeenkomsten plaats te kunnen laten vinden. Door de bijzondere indeling van de locatie en de ruime toonzaal is het mogelijk om voor zowel grote- als kleine gezelschappen op veilige afstand samen te komen. Lees hier meer over onze Corona maatregelen.

Organisatie, video – geluid of live streaming

Ons team helpt u graag bij de technische organisatie van een hybride evenement en indien nodig dan brengen wij u in contact met een van onze partners. Wij kunnen u helpen bij de organisatie van dit evenement, de presentatie en/of eventuele andere audio – visuele wensen. Uiteraard is er tijdens de dag altijd een collega van ons team beschikbaar voor eventuele assistentie.

Interesse in onze online evenementen locatie? Neem contact op voor meer informatie.

Op zoek naar een online evenementen locatie Den Haag?

Als u op zoek bent naar een professionele en sfeervolle online evenementen locatie in Den Haag, dan moet u absoluut het Toussainthuis overwegen. Het Toussainthuis is namelijk dé ideale online evenementen locatie in Den Haag. Met moderne faciliteiten en een historische ambiance biedt het Toussainthuis de perfecte setting voor uw vergaderingen, presentaties of trainingen.

Het vinden van de juiste online evenementen locatie in Den Haag kan een uitdaging zijn, maar het Toussainthuis biedt alles wat u nodig heeft voor een succesvolle bijeenkomst. Met uitstekende faciliteiten zoals audiovisuele apparatuur en draadloos internet, evenals catering op maat, zal uw online evenement gegarandeerd soepel verlopen.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met het Toussainthuis om uw volgende online evenement te plannen op de meest geschikte online evenementen locatie in Den Haag. U zult versteld staan van de unieke sfeer en uitstekende service die deze locatie te bieden heeft. Kies voor het Toussainthuis en maak van uw volgende vergadering een succesvolle en gedenkwaardige ervaring!