Vergaderlocatie Den Haag

De Haagse vergaderlocatie voor inspiratie sinds 1877

Het Toussainthuis biedt een hoogwaardige locatie gelegen naast de tuinen van het Paleis Noordeinde. Wij helpen u graag bij de organisatie van een bijeenkomst en u bent van harte welkom voor een rondleiding op deze prachtige locatie.

Een bijzondere vergaderlocatie Den Haag

Het Toussainthuis biedt sinds kort de mogelijkheid om op deze historische locatie bijeenkomsten te organiseren. De bijzondere indeling van de locatie biedt diverse mogelijkheden en is een uitstekende omgeving om inspiratie op te doen voor gezelschappen.

Locatie

Het Toussainthuis ligt op een unieke locatie, met een uitzicht over de West Singelsgracht en de tuinen van Paleis Noordeinde. Het huis ligt op loopafstand van het historische hart van de Haagse binnenstad, de Ministeries, internationale organisaties.

Exclusiviteit

De verhuur is exclusief, dit betekent dat de faciliteiten uitsluitend tot uw beschikking staan. Zodoende kunnen wij privacy en rust waarborgen en een hoogwaardige bijeenkomst garanderen. De historische toonzaal kan multifunctioneel en naar uw wensen worden ingedeeld.

Diensten

Ons team helpt u graag bij de organisatie van uw bijeenkomst en indien nodig dan brengen wij u in contact met een van onze partners. Tijdens de bijeenkomst is er ten allen tijden een collega van ons team beschikbaar voor eventuele assistentie.

Interesse in onze vergaderlocatie? Neem contact op voor meer informatie.

Op zoek naar een vergaderlocatie Den Haag?

Als u op zoek bent naar een professionele en sfeervolle vergaderlocatie in Den Haag, dan moet u absoluut het Toussainthuis overwegen. Het Toussainthuis is namelijk dé ideale vergaderlocatie in Den Haag. Met moderne faciliteiten en een historische ambiance biedt het Toussainthuis de perfecte setting voor uw vergaderingen, presentaties of trainingen.

De omgeving waarin een vergadering plaatsvindt is van grote invloed op het succes van de bijeenkomst. Het is belangrijk om een locatie te kiezen waar de deelnemers zich goed voelen en inspiratie opdoen. Een unieke omgeving zoals die van het Toussainthuis zorgt voor nieuwe indrukken en ideeën. Van belang is dat u in alle rust vergadert, gevrijwaard van storende geluiden van buitenaf of van andere gasten die door de gangen lopen. Het Toussainthuis biedt u die rust, het huis is exclusief voor uw gezelschap beschikbaar. Uw privacy en een rustige omgeving zijn gewaarborgd.

De historische context van het Toussainthuis geeft een meerwaarde en sfeer aan uw vergadering, boardroommeeting of elke andere zakelijke bijeenkomst. U beschikt over de modernste faciliteiten: een groot scherm, ruime IT-faciliteiten en als enkele deelnemers aan de vergadering via video inbellen, dan is er voor hen een snelle upload snelheid van het internet beschikbaar. Voor grotere bijeenkomsten beschikt het Toussainthuis over voldoende break-out ruimtes, voor intervisie of kleinschalig (tussen)overleg. Ons team biedt tijdens de voorbereiding van uw vergadering ondersteuning en zorgt op de dag zelf dat alles tot in de puntjes geregeld is.