Conferentie locatie Den Haag

De Haagse locatie voor inspiratie sinds 1877

Het Toussainthuis is een Conferentie locatie Den Haag en biedt een hoogwaardige locatie gelegen naast de tuinen van het Paleis Noordeinde. Wij helpen u graag bij de organisatie van een bijeenkomst en u bent van harte welkom voor een rondleiding op deze prachtige locatie.

Conferentie locatie Den Haag met perfecte akoestiek

De toonzaal van het Toussainthuis is zeer geschikt voor kleinschalige conferenties. Tijdens de bouw van de toonzaal, rond 1870, heeft Johannes Bosboom zijn atelier zo ontworpen dat er prachtig indirect licht valt vanuit de lichtkoepel in de dakopbouw. Door de ronde vormen van het plafond is de akoestiek zeer goed en is het mogelijk om onversterkt presentaties te geven.

Vertoningen

Voor presentaties kunt u gebruik maken van een projector en het scherm welke u op het podium elektronisch kunt laten zakken. Het scherm is vier meter breed en hierdoor is deze vanuit ieder punt in de toonzaal goed zichtbaar. Voor filmvertoningen kan tevens gebruik gemaakt worden van het audio systeem. Dit alles staat garant voor een onvergetelijke ervaring.

Bereikbaarheid

Het Toussainthuis ligt in het centrum van Den Haag en is goed te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Vanaf het Centraal Station neemt u tram 16 naar de halte Noordwal en vanaf hier is de locatie slechts twee minuten lopen. Parkeren kan voor de deur of in de parkeergarage om de hoek. Wij kunnen u voorzien in een uitrijkaart om zodoende tijd te besparen.

Assistentie

Ons team is beschikbaar om u te ondersteunen in de organisatie van uw conferentie. Bij aanvang worden de gasten ontvangen bij de garderobe en hierna is koffie, thee, verse sappen en gebak beschikbaar. Indien gewenst dan kunnen wij u helpen met time keeping en assistentie tijdens presentaties om zodoende de bijeenkomst zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Interesse in onze conferentielocatie? Neem contact op voor meer informatie.

Op zoek naar een conferentielocatie Den Haag?

Als u op zoek bent naar een professionele en sfeervolle conferentielocatie in Den Haag, dan moet u absoluut het Toussainthuis overwegen. Het Toussainthuis is namelijk dé ideale vergaderlocatie in Den Haag. Met moderne faciliteiten en een historische ambiance biedt het Toussainthuis de perfecte setting voor uw vergaderingen, presentaties of trainingen.

 

Kwaliteit, service en persoonlijke aandacht

Het Toussainthuis biedt met haar historische allure een meerwaarde aan iedere bijeenkomst. Of dit een symposium, een conferentie, een productpresentatie, een heidag of een andere bijeenkomst met een bijzonder karakter betreft: het wow-effect dat ons huis teweegbrengt bij uw deelnemers of bezoekers is waardevol voor het slagen van uw evenement. Trefwoorden zijn: exclusief, sfeervol, huiselijk, besloten en hoogwaardig. Onze kernwaarden zijn: kwaliteit, service en persoonlijke aandacht. Het Toussainthuis biedt ruimte aan groepen van 10 tot maximaal 100 gasten, afhankelijk van de gekozen opstelling. Dat maakt het te houden evenement overzichtelijk en vertrouwd.

 

Online evenementen

Er zijn mogelijkheden om verder op te schalen, want ook hybride evenementen zijn mogelijk en wij kunnen u ondersteunen in de voorbereidingen hiervan. Zo is het mogelijk om een gedeelte van uw team in het Toussainthuis te laten samenkomen, een ander deel sluit digitaal aan. Deze combinatie maakt het mogelijk meer te halen uit uw fysieke event. Wij bieden een hoogwaardige locatie voor fysieke en online evenementen of een combinatie daarvan, voor webinars, podcasts en video opnames. In samenwerking met onze partners helpen wij u graag bij de organisatie van uw (hybride) evenement.