Arrangementen

Wij nemen graag al uw werk uit handen en organiseren ook de horeca invulling op uw dag. Wij zijn flexibel met deze invulling; wij passen graag de opties aan naar uw wensen. Daarnaast houden wij rekening met dieetwensen of allergieën; deze horen wij graag voorafgaand aan de bijeenkomst.

Dag-arrangementen

Vergaderarrangement

Verse bonenkoffie, thee en water


Tijdens uw bijeenkomst en pauzes onbeperkt genieten van onze koffie verse bonen, thee en water. Met onze melkschuimer maken wij ook heerlijke cappuccino’s voor u. Het is mogelijk om dit arrangement voor een halve dag of een gehele dag te boeken.


Korte breaks

Zoete hapjes en gezonde tussendoortjes


Een korte ochtendpauze kunnen wij invullen met een zoete lekkernij, of uitgebreid met luxe gebak. In de middag kunnen wij uw gasten verwennen met een zoet tussendoortje, een gezonde snack of een vullend hapje. Hierbij kunnen wij uw gasten ook frisdrank aanbieden.


Borrel

Een afsluitend drankje met borrelhapjes


Na uw bijeenkomst kunt u uw gasten bedankten met een afsluitende borrel. Wij verzorgen witte en rode wijn, bier en 0.0 bier, verschillende frisdranken en sappen. Ook kunnen wij een luxe borrelplank voor u klaarmaken met diverse kazen, vleeswaren, olijven en toastjes.


Lunch arrangement

Buffet

Keuze voor iedereen


Onze lunch wordt geserveerd in buffetvorm. Hierdoor hebben uw gasten altijd keuze, ook de vegetariërs. Wilt u liever uw lunch meenemen? Wij bereiden de broodjes graag voor u en verpakken deze, zodat uw gasten deze makkelijk kunnen meenemen.


Biologische lunch

Broodjes, soep, saladebar, warm item


De broodjeslunch bestaat uit luxe broodjes met divers beleg en spreads, een biologische soep en verse sappen. Ons standaard lunchbuffet breidt dit uit met een saladebar. Bij ons luxe lunchbuffet kunt u daarbij ook nog van een warm lunchgerecht genieten.


Zakelijke lunch

Lunch geserveerd aan tafel


Uw gasten helemaal in de watten leggen? Onze chef bereid graag een warme of koude lunch voor uw gezelschap. Eén of meerdere gangen zijn mogelijk. Wij serveren de gerechten uit aan tafel, zodat uw gasten in alle rust hiervan kunnen genieten.


Diner arrangement

Informeel dineren

Aansluitend informeel diner


Na uw bijeenkomst kunt u ook aansluitend informeel dineren. Dit kan in de vorm van een buffetdiner of een walking diner; kleine hapjes geserveerd aan statafels. Onze chef stelt graag in overleg met u een passend menu samen.


Besloten dineren

Aansluitend formeel diner


Het is ook mogelijk om aansluitend aan uw bijeenkomst formeel te dineren met een 3-gangen diner. U kunt zelf een menu samenstellen of onze chef dit voor u laten doen. Lees hier meer over de mogelijkheden.


Formeel dineren

Hoogwaardig diner


Uw gezelschap besloten latengenieten van een hoogwaardig diner. Onze chef bereidt de verschillende gangen ter plaatse en geeft daarbij graag uitleg over de gebruikte ingrediënten. Lees hier meer over de mogelijkheden.


Op zoek naar een catering bij uw evenement in Den Haag?

Onderdeel van onze persoonlijke aanpak is dat we de horeca invulling van uw evenement, vergadering of workshop naar uw wensen samenstellen. Uw keuze kan variëren van een van onze beproefde arrangementen tot volledig maatwerk met bijvoorbeeld een spetterende afsluiting in de vorm van private dining. Een hoogwaardig diner onder leiding van onze chef-kok waarbij deze met passie de diverse gangen toelicht.

Wat u ook kiest, onze catering is altijd afgestemd op uw dieetwensen en houdt rekening met eventuele allergieën en voorkeuren als vegetarisch, vegan of biologisch. In overleg serveren we onze gerechten in buffetvorm of serveren we aan tafel in een meer formele setting.

Eten verbindt en draagt zo bij aan de totale beleving van uw bijeenkomst. Kortom, maatwerk in alle opzichten waar u verder geen omkijken naar heeft omdat ons team – met oog voor detail – samen met u uw bijeenkomst tot in de puntjes heeft voorbereid. Met onze catering en service laat u een blijvende indruk achter bij uw gasten.