Zakelijke trainingslocatie Den Haag

De Haagse locatie voor inspiratie sinds 1877

Het Toussainthuis is een Zakelijke trainingslocatie Den Haag en biedt een hoogwaardige locatie gelegen naast de tuinen van het Paleis Noordeinde. Wij helpen u graag bij de organisatie van een bijeenkomst en u bent van harte welkom voor een rondleiding op deze prachtige locatie.

Zakelijke trainingslocatie Den Haag met veel inspiratie

Voor een succesvolle cursus of trainingsdag is de locatie van essentieel belang. De toonzaal beschikt over hoog plafond met indirect licht, een prettige akoestiek en een aangenaam klimaat. Dit alles draagt bij aan een rustgevende omgeving waar deelnemers niet afgeleid raken, zich op hun gemak kunnen voelen en waar een goede interactie tussen deelnemers kan plaatsvinden.

Multifunctioneel

De bijzondere indeling van de locatie biedt een tal van mogelijkheden voor opstellingen tijdens trainingen. Het Toussainthuis bestaat uit een flexibel in te richten toonzaal, diverse breakoutruimtes en een moderne keuken waar de deelnemers de gehele dag gebruik van kunnen maken. In overleg zijn er uiteraard ook alternatieve opstellingen mogelijk.

Paleistuinen

Tijdens de bijeenkomst kunt u genieten van de open haard in het voorhuis of een bezoek brengen aan de tuinen van het Paleis Noordeinde. Het Toussainthuis ligt in het hart van de Haagse binnenstad en op steenworp afstand van de verschillende belangrijke Haagse bezienswaardigheden. Lees hier meer over de omgeving en de mogelijkheden.

Hulpmiddelen

Uiteraard kunt u tijdens de bijeenkomst gebruik maken van het draadloos internet, de beamer en het projectiescherm. Voor trainingen zijn er tevens een viertal flip-overs, stiften, post-its en andere accessoires beschikbaar. Voor het afspelen van muziek of het vertonen van een video kunt u gebruik maken van de audioinstallatie.

Interesse in onze trainingslocatie? Neem contact op voor meer informatie.

Op zoek naar een zakelijke trainingslocatie Den Haag?

Als u op zoek bent naar een professionele en sfeervolle zakelijke trainingslocatie in Den Haag, dan moet u absoluut het Toussainthuis overwegen. Het Toussainthuis is namelijk dé ideale zakelijke trainingslocatie in Den Haag. Met moderne faciliteiten en een historische ambiance biedt het Toussainthuis de perfecte setting voor uw vergaderingen, presentaties of trainingen.

Een goede workshop-, cursus- of trainingslocatie is de basis voor de effectiviteit en productiviteit van uw bijeenkomst. Een succesvolle workshop, cursus of training geeft u het liefst in een inspirerende omgeving. Het Toussainthuis beschikt over een bijzondere plenaire zaal, ook wel onze toonzaal genoemd, geschikt voor diverse opstellingen. Deze zaal heeft een imposant 6 meter hoog plafond met indirect licht, een prettige akoestiek en een aangenaam klimaat. Dit alles draagt bij aan een rustgevende omgeving waar deelnemers niet afgeleid raken, zich op hun gemak voelen en waar een goede interactie tussen deelnemers kan plaatsvinden.

De toonzaal is flexibel in te richten, er zijn diverse break-out ruimtes beschikbaar en een moderne keuken waar de deelnemers de gehele dag gebruik van kunnen maken. Uiteraard kunt u tijdens de bijeenkomst in het Toussainthuis gebruik maken van het draadloos internet, de beamer en het projectiescherm. Voor trainingen zijn er tevens een viertal flip-overs, stiften, post-its en andere accessoires beschikbaar. Voor het afspelen van muziek of het vertonen van een video kunt u gebruik maken van onze professionele audio- en video-installatie.