Trainingen

De Haagse locatie voor inspiratie sinds 1877

Het Toussainthuis biedt een hoogwaardige locatie gelegen naast de tuinen van het Paleis Noordeinde. Wij helpen u graag bij de organisatie van een bijeenkomst en u bent van harte welkom voor een rondleiding op deze prachtige locatie.

Inspiratie

Voor een succesvolle cursus of trainingsdag is de locatie van essentieel belang. De toonzaal beschikt over hoog plafond met indirect licht, een prettige akoestiek en een aangenaam klimaat. Dit alles draagt bij aan een rustgevende omgeving waar deelnemers niet afgeleid raken, zich op hun gemak kunnen voelen en waar een goede interactie tussen deelnemers kan plaatsvinden.

Multifunctioneel

De bijzondere indeling van de locatie biedt een tal van mogelijkheden voor opstellingen tijdens trainingen. Het Toussainthuis bestaat uit een flexibel in te richten toonzaal, diverse breakoutruimtes en een moderne keuken waar de deelnemers de gehele dag gebruik van kunnen maken. In overleg zijn er uiteraard ook alternatieve opstellingen mogelijk.

Paleistuinen

Tijdens de bijeenkomst kunt u genieten van de open haard in het voorhuis of een bezoek brengen aan de tuinen van het Paleis Noordeinde. Het Toussainthuis ligt in het hart van de Haagse binnenstad en op steenworp afstand van de verschillende belangrijke Haagse bezienswaardigheden. Lees hier meer over de omgeving en de mogelijkheden.

Hulpmiddelen

Uiteraard kunt u tijdens de bijeenkomst gebruik maken van het draadloos internet, de beamer en het projectiescherm. Voor trainingen zijn er tevens een viertal flip-overs, stiften, post-its en andere accessoires beschikbaar. Voor het afspelen van muziek of het vertonen van een video kunt u gebruik maken van de audioinstallatie.