Impressies

De Haagse locatie voor inspiratie sinds 1877

Het Toussainthuis biedt een hoogwaardige locatie gelegen naast de tuinen van het Paleis Noordeinde. Wij helpen u graag bij de organisatie van een bijeenkomst en u bent van harte welkom voor een rondleiding op deze prachtige locatie.

Nieuw in Den Haag

Het Toussainthuis biedt sinds kort de mogelijkheid om op deze historische locatie bijeenkomsten te organiseren. De bijzondere indeling van de locatie biedt diverse mogelijkheden en is een uitstekende omgeving om inspiratie op te doen voor gezelschappen. Lees hier meer over de rijke geschiedenis.

Locatie

Het Toussainthuis ligt op een unieke locatie, met een uitzicht over de West Singelsgracht en de tuinen van Paleis Noordeinde. Het huis ligt op loopafstand van het historische hart van de Haagse binnenstad, de Ministeries, internationale organisaties. Lees hier meer over de prachtige omgeving.

Exclusiviteit

De verhuur is exclusief, dit betekent dat de faciliteiten uitsluitend tot uw beschikking staan. Zodoende kunnen wij privacy en rust waarborgen en een hoogwaardige bijeenkomst garanderen. De historische toonzaal kan multifunctioneel en naar uw wensen worden ingedeeld. Lees hier meer.

Diensten

Ons team helpt u graag bij de organisatie van uw bijeenkomst en indien nodig dan brengen wij u in contact met een van onze partners. Tijdens de bijeenkomst is er ten allen tijden een collega van ons team beschikbaar voor eventuele assistentie. Lees hier meer over onze faciliteiten.